8" Liečiamas ekranas

3590EGT8 - 8 colių liečiamo ekrano svorio indikatorius

Svorio indikatorius su 8 colių jutikliniu ekranu. Naujas IP68 apsaugos klasės korpusas. Integruota šviesos diodo valdymo lemputė priekiniame skydelyje bei Ethernet jungtis standartinėje versijoje. 3590EGT8 indikatorius, be standartinių svėrimo programų, taip pat turi konkrečių programų kūrimo aplinką su integruotomis atkūrimo ir programavimo priemonėmis, skirtomis kompiuteriui. Dėl visiškai modifikuojamo išdėstymo ekrane jis gali rodyti visus svėrimo duomenis, duomenų bazių įrašus ir laisvus tekstus, tai ženkliai supaprastina naudotojo operacijas.

Galima CE-M metrologinė patikra (OIML R76 / EN 45501).

Plačiau

3590EGTB8 – integruojamas liečiamo ekrano svorio indikatorius

Integruojamas skaitmeninis svorio indikatorius su dideliu 8″ liečiamu ekranu, nerūdijančio plieno priekiniu skydeliu ir standartine Ethernet jungtimi. 3590EGTB8 indikatorius turi konkrečių programų kūrimo aplinką su integruotomis derinimo ir programavimo priemonėmis, skirtomis kompiuteriui. Dėka darbinio ekrano pritaikyto pagal individualius pageidavimus, leidžiančio vizualizuoti ir greitai valdyti visus reikalingus svėrimo duomenis, pagrindinius duomenis ir laisvus tekstus, ženkliai supaprastina naudotojo operacijas.

Galima CE-M metrologinė patikra (OIML R-76 / EN 45501).

Plačiau

3590ET8 - pramoninis liečiamo ekrano svorio indikatorius

Skaitmeninis svorio indikatorius su dideliu 8″ liečiamu ekranu, tinkantis pažangiam pramoniniam naudojimui. Visų sverimo duomenų vizualizacija ir ekranų pritaikymas pagal individualius pageidavimus leidžia supaprastinti vartotojo operacijas. Įrengtos 3 serijinės jungtys, Ethenet jungtis, komunikaciniai protokolai duomenų perdavimui, pilnai konfigūruojami spaudiniai, integruota Alibi atmintis ir jungtis skirta prijungti brūkšninio kodo / ženklelių skaitytuvą.

Galima CE-M metrologinė patikra (OIML R-76 / EN 45501).

Plačiau

3590ET8D - svorio indikatorius skaitmėninėms tiltinėms svarstyklėms

Skaitmeninis svorio indikatorius su dideliu 8″ liečiamu ekranu, tinkantis pažangiam pramoniniam naudojimui. Visų sverimo duomenų vizualizacija ir ekranų pritaikymas pagal individualius pageidavimus leidžia supaprastinti vartotojo operacijas. Įrengtos 3 serijinės jungtys, Ethenet jungtis, komunikaciniai protokolai duomenų perdavimui, pilnai konfigūruojami spaudiniai, integruota Alibi atmintis ir jungtis skirta prijungti brūkšninio kodo / ženklelių skaitytuvą.

Galima CE-M metrologinė patikra (OIML R-76 / EN 45501).

Plačiau